lauantai 7. kesäkuuta 2008

Bauska

Nyt Bauskassa tauolla hotellin respan ilmaisella nettikoneella. Saat on ollu vahintaan tarpeeksi lampimat. Liikenne ihan jees, maan kehitysasteen voi kylla arvioida aika hyvin valtateiden pientareiden leveydesta. Suomessa 1,5m, virossa 50cm ja Latviassa 20cm. No, EUn 26 tukimiljoonalla korjatulla E67:lla on ollut mukava polkea. Oon poljeskellut melko rauhallisella temmolla ja odottelenkin, milloin ne jalat rupeavat vasymaan mutta toistaiseksi olleet ihan mainiot. Paskinta koko hommassa on noiden juotavien kanssa latraaminen. Nytkin 8 litraa vetta mukana.

Sinansa maaseutu on ihan mukavaa katseltavaa ja tiettya maalaisromantiikkaa taalla on ilmassa, mutta ihmeen paljon neuvostojalkia viela kaikkialla. Ei toi Latvian perahikia oikein Venajasta eroa.

Jotkut naureskeli kun sanoin etta mulla on vaan yhdet ajohousut. Hyvinhan ne riittaa kun kay pesemassa paivittain jossain pikkujoessa. Rupeaa tulemaan vain elitistiseksi noiden uimapaikkojen ja telttapaikkojen suhteen, jos ei ole riittavan idyllinen niin ei viitsi vaivautua uimaan.

Parin tunnin paasta Liettuaan ja etsimaan automaatti. Valipaivan voisi alkuviikosta pitaa, kadet vasyy vahan. Taalta tahan.

Ei kommentteja: