lauantai 21. kesäkuuta 2008

Tekstari Ukrainan Karpaateilta:


Täällä Ukrainan Karpaateilta, jotka ovat mielettömän hienot. 2e sisämajoitus jonkun mummon naapurin mökissä. Muuten hieno päivä, mutta lehmä söi Eskon ajohousut.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raimo S.Virtanen lähetti minulle oheisen runon, jonka annan lähteä peräänne, Vesa ja Esko. Raimo S. tietää, että Eeva-täti seuraa, Vesa, raportointiasi. Kiitos e-maileistakin ja kiitos A-K:lle, joka neuvoi nämä kommentoinnin mahdollistavat reitit.

KULKIESSA

Aina ei tiedä mitä
elämässä tulee vastaan

Mutta kaikki on vain
lisättävä kuormaan

Unknown kirjoitti...

Toivottavasti Esko on ollut Vesaa kaukonäköisempi ja ennakoinut vihamieliset ja nälistetyt Itä-Eurooppalaiset märehtijät ylimääräisellä parilla ajohousuja.

..muuten tsemppiä teille molemmille!

-T

Visa kirjoitti...

Tuskin sillä Eskolla mitään varahousuja on, mutta onneksi he ovat niin etelässä että siellä tarkenee ilmankin.

Ettei vain Esko olisi ennen reissua pessyt housunsa jollain kukkaistuoksuisella pesuaineella. Vesan pari viikkoa maantienojassa pestyt housut lienevät turvassa kaikilta tuholaisilta.

Vesa kirjoitti...

Noh noh. Kylla se lehma ne pois sitten sylki, mutta Esko ei laiskana poikana jaksanut kayda niita 50m paassa olevassa purossa enaa huuhtomassa(?!) kunnes seuraavana aamuna.

Mun vaatteet ei kylla haise oikein hyvalle just nyt. Mitkaan. Onneksi taalla hostellissa on tati joka pyykkaa, mutta vahan vaikeeta kun pitaisi pitaa jotain paallakin. Taytyy tyytya kasipyykkiin osan kanssa siis.