torstai 26. kesäkuuta 2008

Sighisoara 2

Ollaan molemmat kipeita. Eskolla ehka lampoa ja maha kipea ilmeisesti noista hieman epamaaraisista vesista joita ollaan juotu. Pullovesi on ihan jarjettomissa hinnoissa(sama ois juoda olutta, ja sen takia se 3h siesta on vielakin paremmin perusteltavissa).

Aika mukavasti noita vesipisteita on toisaalta tuolla tien varsilla ollut, yhdessa oli vain melko vahvasti lemahtava, rehellisen kostean kananmunaisen pierun aromi, joka ei edes seuraavalla huuhtelulla mauttomassa vesipisteessa pulloista lahtenyt pois. Suurta rikkivetyista terveysvetta siis, ainakin paatellen siita etta se oli paikallisten erittain suuressa suosiossa - ainoa vesipiste missa joutui tosissaan jonottamaan. Hyvin pystyi juomaan kunhan ei hengita samalla ja ajattelee sita miten hyvaa se meille tekee.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, aikoinaan labrassa epäorgaanisen kemian perustöitä vääntäessä sitä rikkivetyä opetettiin pelkäämään.. Ei tosiaan se kaikkein freesein aine impattavaksi.

Unknown kirjoitti...

Moi moi moi Vesa! Parane pian ja näytä niille teille. Sitten kun pääset ja me pääsemme Helsinkiin yhtä aikaa, vietetään vuosituhannen jäätelöbileet. Syödään yhdessä suklaanougatjäätelöä, sorbettia, kermavaahtoa, strösseleitä ja mitä kaikkea keksitäänkään. Blogiasi lukiessa tosin tulee välillä semmoinen olo, että sinähän reissaat vain päästäksesi maistamaan mahdollisimman monen eri paikan jäätelövalikoimia:) Ei siinä mitään. Erittäin hyvä syy. Terkkui Eskolle ja pusui. T Jenna

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä tien päälle Meikun P-kerroksen tunkkaisesta työputkasta jossa minä ja Hanne istumme ahterit puuduksissa katsomassa Jorvissa kuvattuja videoita. Muistat varmaan monivivahteiset suoritukset.. Tämä on siis kesätyötä, lomatkin joskus alkavat. Tosin vettä sataa joka päivä eikä ole edes 20 lämmintä niin voihan sitä töissäkin olla.
Jatkamme tirkistelyä,
hyvää matkaa, seuraamme tilannetta,
voi hyvin,
Minna-Maria ja Hanne
ps. Hanne haluaa tietää onko Eskolla enää ollenkaan housuja (vai onko putkassa..)

Vesa kirjoitti...

On silla housut, ajaa normaaleissa juoksushortseissa kun nuo pehmustetut ovat kai liian mukavia.

En osannut itse varautua siihen etta noi housut kuluu loppuun, nyt paassyt jo vanhoja kasityotaitoja verestamaan ja ristipistoja neulomaan perseen alueelle.

Vesa kirjoitti...

Guatemala: Ollaan oltu Romaniassa jo sen verran aikaa, etta mulle on lempparit jo muodostuneet. Jatski on paska tuote siina mielessa etta se maksaa ihan aitoa rahaa kaikkialla maailmassa.