keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Sighisoara

Saat ovat olleet ihan riittavan lampimia, ja valilla saatu ukkosta seuraksi. Mulla tuntuu kesaflunssa iskevan paalle ja tanaan 110km ajelun paatteeksi todettiin kun menohaluja ei oikein ollut, etta Sighisoaran kaupunki vaikuttaa mukavalta ja jaadaan tanne kahdeksi yoksi 10e hostelliin, vaikka budjetti siita vahan karsiikin. Muuten on keskiarvona pysynyt tuossa 10e/vrk alla. Ei ole ihmisenkaan polttoaine kovin halpaa, mutta mun elamanlaatu on Eskon mukana kylla kohonnut kun ei anna syoda pelkkia herkkuja.

Tahan asti reitti kulkenu Unkarista Satu Mareen, Cluj-Napocaan, Targu Murekseen ja sielta tanne. Ylihuomenna Brashovin kautta Bukarestiin. Kauniita seutuja ja ihmiset oikein mukavia, eilen fillarirempassa jouduttiin paikallisilta sivuleikkureita lainaamaan. Ei vaan mitenkaan kovin tasaisesti tuo hyvinvointi ole tannekaan ruvennut jakautumaan. Rinteita on kiva ajaa ja tienpinta on yleisesti jees.

Hommaan on tullut uutena juttuna siesta, paivisin on niin torkea patsi ettei taalla viitti oikein polkea joten 12:00-15 voi hyvalla omallatunnolla syoda jatskia puistossa.

Ei kommentteja: