perjantai 13. kesäkuuta 2008

Varsova 2

Joku kuitenkin miettii etta mitahan se siella yksin on keksinyt valipaiviensa tekemiseksi, jalkapallon ja oluen lisaksi. No ajellut ympari kaupunkia fillarilla tietysti. Eilen kavelin ympari kaupunkia kolmisen tuntia ja jalat oli ihan tajuttoman vasyneet. Fillarilla on sita paitsi ilo ajella ilman laukkuja. Nama kadut on kans hyvia kun ovat 3-4 kaistaa leveita, niin kiireisimmat autotkin paasevat ohi. Fillarikauppoja on hauska kiertaa suunnistushengessa, yhden kun loysi niin kysymalla opastivat seuraavaan ja saman toistuessa kaksi kertaa mulla on kartalla 5 fillarikaupan rastipisteet. Vahan heikonlaisesti vain mitaan muuta kuin city-/maastopyoratavaraa. Satula narisee arsyttavasti mutten raaski uuttakaan ostaa kun nykyinen on niin mukava.

Edellisen viestin keskusteluun viitaten;

Ma olen kaynyt suihkussa viimeisen viikon aikana joka paiva! Ihme vaan kun kukaan ei ole aiemmin kertonut mulle etta 3 litran Camelbakista saa havyttoman hyvan leirisuihkun. Sen kun kiipeaa 2,5m korkeuteen roikkumaan puuhun niin sita suukappaletta sormin puristamalla saa mukavasti puolen metrin 'suihkuletkun'ja sopivan noron jolla pesee mainiosti. Mikali kayttaa jotain suihkushampoota ja jynssaa hiukset kunnolla ni 3 litraa on sopiva mutta mikali ilman niin puoletkin riittaa. Jos paata sarkee niin voi esim tayttaa vissyvedella ja mukava kuplinta hieroo paanahkaa jannasti (eiko ne jotain ihmeen shampoota sellaisella taannoin mainostaneet).

Pelkaan etta joku paiva ma kylla narahdan kun heilun tuolla heinikossa ilkosillani ripustamassa epamaarasta sinista vesikassia johonkin kolmesataavuotiaaseen tammeen.

Olen laajentanut ruokaympyraa nyt myos pitakebabeihin, 2e.

5 kommenttia:

Visa kirjoitti...

Olen sivusta seurannut kuinka vesa on muuttumassa hymyssä suin fossiilisia polttoaineita huvikseen kuluttavasta nuoresta miehestä ideologialtaan aina vain vihreämmäksi elämäntapapyöräilijäksi.

En jaksanut suuremmin yllättyä kun se perusteli fillarimatkailua myös ekologisin arvoin. Tuo, että käyttää suihkussa käymiseen vain 1,5 litraa puhdasta(?) vettä sopii kuvioon hyvin.

Loppukesästä vesa on vaihtanut öljystä tehdystä kumista valmistetut renkaat luonnonsuolista valmistettuihin ja pukeutuu turkkilaisiin puuvillahousuihin ja pitää päässään tienvarresta löytäneestään kuolleesta jäniksestä tekemäänsä kypärää.

Hieman jännittää raaskiiko vesa tuhlata luonnon resursseja ja lentää kotia vai aikooko hän liftata purjeveneen kyydissä kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Vesa. Mulla olisi yksi idea. Kokeilisitko ajamista ilman satulaa seuraavat 200 kilometriä tms ja raportoi sitten tänne miltä urakka tuntuu fyysisesti. Enkä tarkoita nyt mitään seisaallaan polkemista...

Hyvä että vapaa-aikakin(?) kuluu pyöräilyn merkeissä. Hit the road!

Jomppa

Anonyymi kirjoitti...

niin ja tässä aiheeseen sopiva riemastuttava video :(

http://www.youtube.com/watch?v=S7VKjWFcmcI

Vesa kirjoitti...

Visa: Kylla mulla viela alaleuka vispas kun eilen nain yonmustan suoralla putkella varustetun 640 Adventuren repivan Marzalkowskajan katua tuppi nurin. Aika tuntui pysahtyvan ja kaikki muu tuntui niin kovin merkityksettomalta.

Niin ja noita raatoja on ollut jo kainkenkarvaisia, suoralta kadelta listattuna kokojarjestyksessa: koira (iso), koira (pieni), kettu, supi, kissoja, siileja, oravia, suunnilleen yhta monta lintua kuin maailmassa on kauniita naisia (satoja ellei kymmenia), ja maamyyra. Janista ei ole tullut kohdalle, joten pidan ehdotuksen kylla mielessa.

Jomppa: Olen jo kaksi kertaa
'hit the road' mutta kummallakin kerralla vain paikaltaan johonkin pehmeaan penkereen hiekkaan.

- Samuli - kirjoitti...

Morjens Vesa,

hyvin näyttää polkeminen maistuvan.

Mä söin Varsovassa elämäni parasta lihaa rapiat 1,5v sitten, villisikaa katajanmarjakastikkeella. Jossakin vanhassa keskustassa se oli, en muista tarkasti... tartu veli hyvä nyt muuhunkin paikalliseen ravintoon kuin chocoalmondiin.

Minnes meinaat suunnata Varsovasta? Mä suunnittelen lähtöä Finnmarkiin kalastus mielessä, tuskin kuitenkaan fillarilla.

-Samuli-