torstai 12. kesäkuuta 2008

Varsova


Kaupunkiin ajo oli ihmeellisen mukavaa vaikka pelkasin ihan jotain muuta. Bussikaistoilla pysty vetreilla jaloilla ottamaan sellasta 30/40kmh kisaa bussien kanssa ja sai tyttojen vilkutukset kiitokseksi. Liikenne taalla kaupunkialueella on ihan verrattavissa Helsinkiin fillarin nakokulmasta, eli ihan jees. Muuten ajattelin ettia jonkin fillarikaupan taalta ja vahan taydentaa noita varaosia; pitaa Eskon kanssa jutella josko ottaisi jotkut muut renkaat kun noi 28mm ei tunnu kestavan (eilen taas pari kertaa) ja ne ovat hiekalla niin onnettomat kuorman kanssa.

Ei oo ilmasta pesukonetta vaan pesupalvelu, ja lukittu sisapiha fillarille. Ihan jees. Hauska nukkua jossain muualla kuin teltassa valilla, toissa-aamuna joku jyvajemmari pysahty mettatraktorillaan viereen. Ma tietysti tein kuten kaikki oikeet reissaajat eli lymyilin teltassa sen vajaan minuutin minka sen kiinnostus kesti.

Nyt ruokaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Go VESA GO!

pitkälle oot jo päässy. suomessa on aika paska keli, mutta eiköhän se siitä parane. TSemppiä Oskelantieltä!

Vesa kirjoitti...

Taal on ollu ihan kivat kelit. Melko karut noi rusketusrajat vaan.
Tsemppia kans Keskolle(?)!

Anonyymi kirjoitti...

Jäbä on vetänyt törkeetä tahtia, mä varaan ens viikoks lennon bulgarian sunny beachille. Oon lenkkeillyt pari sataa, kumit rullaa ja kestää loistavasti, mut voin tuoda pari kiloo lisää jos haluut. Ja suklaata.

Vesa kirjoitti...

Suklaata saa tuoda! Yks yo soin LIDLin 8 snickerkopion tuubin, 480 grammaa. En o laihtunu grammaakaan reissussa! (uskoakseni). Jos kuitenkin siella Ukrainan rajalla tavataan ni ei tartte ajella nii paljo yksin, vaikka kivaa on ollukki niin aina seura kelpaa.

Taalta tahan!

Visa kirjoitti...

Näköjään kun ruokavalion pitää ravintoympyrän mukaisena niin pitkät päivätaipaleet sujuvat helposti. (tuoremehu, suklaa, jäätelö, kakku...)

Alä vaan mee suihkuun, ettei se sun rekkojen pakokaasuista ja pusikkomajoittumisesta hankittu rusketus katoa. :P